Εταιρία

Εταιρία

Bag Fashion

Την χρονιά που η Ελλάδα μπήκε στην ΕΟΚ, και ο κόσμος απέκτησε τους Μετάλλικα,  το 1981, ένας πρόσφυγας από την μικρά Ασία που το όνομά του έβγαινε πάντα ψηλά στον χρυσό οδηγό, που έπρεπε κάθε φορά που συστήνεται να υπομένει τα αστεία με το ομόηχο του επωνύμου του επίθετο, ο Ανδρέας Αμίλητος, αποφάσισε να ποντάρει στο λούσο και να  ανοίξει στην Λάρισα  ένα κατάστημα με καλλυντικά και αξεσουάρ, για να γεμίσει ομορφιά και στυλ, ολάκερο τον Θεσσαλικό κάμπο.

 Και αυτό, πήγε καλά, πολύ καλά…

Τα χρόνια πέρασαν, και μαζί τους και η οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια του υιού Αμίλητου, του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης και τα ρίσκα του τα πήρε, καθώς αποφάσισε να πουλάει πλέον μόνο τσάντες, και την καινοτομία του την έκανε φέρνοντας προσιτά προϊόντα ώστε να μπορούν όλοι οι πελάτες ανεξαρτήτως πάχους πορτοφολιού να έχουν πρόσβαση σε αυτό το αξεσουάρ, και το εγχείρημα του το πέτυχε, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των ντόπιων με την ποικιλία και τις τιμές του. Είχε πρόγραμμα.

Από ότι φαίνεται αυτή η οικογένεια, μέχρι τότε τουλάχιστον, ήξερε μόνο την συνταγή για γιους. Γιατί αργότερα, ήρθε ο εγγονός πλέον, Ανδρέας, να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης των Αμίλητων .

Τηρώντας την οικογενειακή παράδοση, κράτησε την ποιότητα, την ποικιλία, την αισθητική αλλά και τα οικονομικά ταυτόχρονα, εμπορεύματα για τους πελάτες του, όμως είχε έρθει η ώρα να βάλει κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης των Αμίλητων.

Έτσι τώρα, με το bagfashion.gr , δίνεται η δυνατότητα σε οποιονδήποτε πελάτη, να έχει πρόσβαση σε αυτό το εμπόρευμα, ακόμη και από… το μπάνιο του σπιτιού του, δεν κρίνουμε.

Γιατί αν δύο πράγματα είναι σίγουρα σε αυτήν την ζωή, είναι ένα, ότι οι Αμίλητοι στην πραγματικότητα είναι πολύ ομιλητικοί τύποι, και δύο, ότι  ξέρουν από τσάντες.

bag fashion
πορτοφόλια
20210628_101411