Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS Courier ή την Γενική Ταχυδρομική που συνεργαζόμαστε. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά μεταξύ 08:00 -18:00 εκτός Κυριακής και αργιών. H αποστολή γίνεται με παράδοση της παραγγελία σας σε 1 – 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα και με το φόρτο εργασιών της ταχυμεταφορικής, το σημείο παράδοσης και την διαθεσιμότητα των προϊόντων.

ACS Courier

Για αποστολή εντός Ελλάδος η χρέωση διαμορφώνεται σε 4 για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών ενώ κάθε έξτρα κιλό επιβαρύνεται κατά 1 ευρώ
Για αποστολή προς χαρακτηρισμένες δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση διαμορφώνεται σε 11,61  για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών ενώ κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται κατά 4 ευρώ

Γενική Ταχυδρομική

Για αποστολή εντός Ελλάδος η χρέωση διαμορφώνεται σε 3.8 για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλών ενώ κάθε έξτρα κιλό επιβαρύνεται κατά 1 ευρώ

Στην περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή, ανεξαρτήτου προορισμού, υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 2 €. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς.

Για αποστολές εντός της πόλης της Λάρισας, δεν χρεώνεστε μεταφορικά εφόσον επιλέξετε τον αντίστοιχο τρόπο αποστολής, και η παράδοση γίνεται στο χώρο σας από δικά μας μέσα.

Τέλος σας παρέχουμε τη δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα με τη μέθοδο του ClickAway εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού για έλεγχο διαθεσιμότητας και για ραντεβού για την παραλαβή.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα και προστίθενται στο σύνολο της παραγγελίας σας στο καλάθι αγορών. Τέλος τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.